You are currently viewing Треньорите преди финала!

Треньорите преди финала!

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде специално интервю преди финала за Sesame Купа на България срещу Лудогорец.
Керкез нямаше възможност да присъства на традиционната обща пресконференция на двамата треньори преди срещата, тъй като отборът на Ботев Пловдив ще тренира под тепетата и ще пристигне в София късно във вторник вечер.

„Първо искам да поздравя Лудогорец за спечелената шампионска титла. Сега обаче е финал в един мач, всичко може да се случи. Очаквам да дадем всичко и вярваме, че ние може да направи нещо добро за нас и за клуба. Ние знаем, че играем срещу отбор, който е 13 пъти шампион и е фаворит. Ние имаме надежда и вяра в нашия отбор“, каза Душан Керкез.

„Настроението при нас е супер. Всички футболисти, служители в клуба са мотивирани. Очакват този мач и всичко е нормално. Анализирахме противника и ще дадем най-доброто от себе си и ще видим накрая какъв ще е резултатът“, допълни треньорът на Ботев.

В същото време старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че очаква труден финал.
„При нас всичко е нормално, винаги съм искал от играчите да минават от един мач към друг, вярно е, че сме шампиони, но искаме да вземем и Купата. Тези мачове са изключително трудни. Това е един мач и е финал, затова сме наистина фокусирани върху него“, сподели Дерменджиев.
Големият финал за Sesame Купа на България е утре, 15 май, от 19:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.